Responsive websites

Mobile first

Ruim 60% van de mobiele telefoongebruikers in Nederland maakt dagelijks gebruik van een smartphone. Daarnaast zijn er ruim 6 miljoen mensen die gebruik maken van een tablet. Veel mensen verkiezen de smartphone en/of tablet boven een regulier computersysteem vanwege het gebruiksgemak en het compacte formaat. Het is dan ook niet gek dat deze markt explosief groeit en veel mensen tegenwoordig met een “smart device” rondlopen. Ons uitgangspunt bij het ontwikkelingen van websites en web oplossingen is dan ook mobiele first.

Eén website voor alle apparaten

Om te voorkomen dat voor ieder apparaat (pc, smartphone, tablet) een aparte website ontwikkeld en onderhouden moet worden passen we Responsive design toe. Dit houdt in dat uw website en klantenportaal zich aanpast aan het formaat van uw browser. Bezoekt u de website met uw pc, dan krijgt uw de reguliere website te zien. Indien u met een smartphone of tablet de website bekijkt, wordt de content aangepast om optimaal getoond te worden op uw telefoon of tablet.

Drempels wegnemen

Steeds vaker regelen wij al onze zaken online, zonder daarvoor de PC of laptop aan te zetten. Een website die niet goed werkt op mobiele apparaten is daarbij een drempel. met een responsive website neemt u deze drempels weg. Dit geld niet alleen voor huurders en woningzoekenden maar ook voor uw medewekers.

Beheren met één cms

De responsive beheert u net als de reguliere website vanuit één CMS op één plaats, zo behoudt u het overzicht en consistentie op de sites en hebben bezoekers van uw website altijd de best werkende oplossing, of zij nou een computer of een mobiel apparaat gebruiken. 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over een responsive website? Neem dan contact met ons op.
Het voordeel van onze oplossing

 Geoptimaliseerd voor woningcorporaties

 Realtime gekoppeld aan uw systemen

 Gebaseerd op ervaringen en statistieken

 Veilige gegevensoverdracht 

 Uitgebreide statistieken

 Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.